Performanceuge

Musical – Kabaret – Teater – Performance – kært barn har mange navne.

Musik, rytme, dans, stomp, parkour, spring, sang og underholdning – Performanceugen er en særlig profil-faguge.

Gennem flere år hed det en musical – så blev det en kabaret – siden en teaterforestilling – og senest har det været en performance-uge.

De sidste par år har teaterugen heddet “performance-week”, hvor store dele af skolen er blevet indrettet som oplevelsesrum og hvor der i hvert rum har været et hold, som har optrådt på selve scenen. Hvert år er der et gennemgående tema for de forskellige oplevelsesrum – et år har vi haft H.C. Andersens “De Røde Sko”.

Eleverne har samlet 5 hele dage til både at få skabt og indøvet de mange scener, som indgår i den store sammenhæng. Alle eleverne er i fuld sving.

Elbæk Efterskole er meget mere end en boglig efterskole. Vi har også fokus på teater, musik og dans. Det kan du se i vores lille “1 minut-video”:

Teater, musik, dans og performance

2015 _-_ teateruge_2014__570x250__m._playknap

Se billeder fra vores performanceuge her