Performanceuge

Musical – Kabaret – Teater – Performance – kært barn har mange navne.

Musik, rytme, dans, stomp, parkour, spring, sang og underholdning – Performanceugen er en særlig profil-faguge.

Gennem flere år hed det en musical – så blev det en kabaret – siden en teaterforestilling – og senest har det været en performance-uge.

De sidste par år har teaterugen heddet “performance-week”, hvor store dele af skolen er blevet indrettet som oplevelsesrum og hvor der i hvert rum har været et hold, som har optrådt på selve scenen. Hvert år er der et gennemgående tema for de forskellige oplevelsesrum – et år har vi haft H.C. Andersens “De Røde Sko”.

Eleverne har samlet 5 hele dage til både at få skabt og indøvet de mange scener, som indgår i den store sammenhæng. Alle eleverne er i fuld sving.

Elbæk Efterskole er meget mere end en boglig efterskole. Vi har også fokus på teater, musik og dans.

Du kan se en lille video med uddrag fra Performanceuge hér

Du kan se billeder fra Performanceugen hér