Skiskole i Østrig

Hvert år tager vi på skirejse til Østrig. Vi er på skiskole i Alpbachtal i Tirol.

Når vi rejser sydpå til de østrigske alper mærker vi altid suset i ørerne. Uanset om du er garvet skiløber eller nybegynder bliver du udfordret.

Vi glæder os hvert år til skituren. Den er en helt særlig udfordring og en helt særlig oplevelse.

Når vi tager afsted er der afgang fra Elbæk Efterskole om lørdagen i uge 4 ca. kl. 12:00 og med hjemkomst til Elbæk Efterskole igen den følgende fredag i uge 5 ca. kl. 10:30.

Se en video fra vores tur

Hele skolen “flytter” til Østrig i uge 5, hvor undervisningen drejer sig om alpint skiløb. Du får rig mulighed for at dyrke dine ski-evner og for at øve dit tyske. Vi inddeler eleverne i hold efter niveau og tidligere erfaringer med alpint skiløb (der er ca. 10-12 elever på hvert hold). Uanset om man er nybegynder eller hand “hardcore skihaj” er undervisningen tilpasset, så alle får det fulde udbytte af turen! Der er skiundervisning 4 timer hver dag og vi har de bedste ski-instruktører fra Østrig. Vi har samarbejdet med “Schischule Reith” (skiinstruktører) og med “Conny Sport” (skiudlejning) i over 20 år, så vi kan garantere at kvaliteten af udstyr og undervisningen lever op til forventningerne.
Hvis du vil se, hvor vi bor i Østrig, så tjek det ud her

Skiskole Østrig