Cykling – Tour de Berlin

Lysten og viljen til ca. 700 km. i benene fra Elbæk Efterskole til Berlin er alt, hvad det kræver! Vi har hvert år flere elever, der cykler til Berlin i stedet for at tage bussen. Kom med på en uforglemmelig og fantastisk tur ned gennem Danmark og det nordlige Tyskland med mål i Berlin.

Igen i 2016 var der en flok elever, som cyklede til Berlin. Se og hør hvorfor vi udfordrer nogle elever med at cykle til Berlin her

Turen til Berlin på cykel er delt op i 5 etaper, hvor der hver dag skal cykles 130-140 km. I løbet af efteråret starter vi for alvor en målrettet træning med længere cykelture på landevejene omkring Elbæk og ved hjælp af spinning indendørs. At cykle fra Elbæk til Berlin er et tilbud eleverne får og er altså helt frivilligt, men turen vil uden tvivl give dig en kæmpe succesoplevelse, udfordringer og et kanon sammenhold med resten af gruppen.

Hvert år får vi sponsoreret en del af tøjet til vores cykeltur fra mange forskellige virksomheder. Derudover har vi ligeledes hvert år følgeskab af et par entusiastiske forældre, som frivilligt cykler med og får en stor oplevelse sammen med de elever og lærere, der er med på turen. I 2018 ligger turen fra d. 19. april til d.23. april, hvor dem, der cykler mødes med de resterende elever og lærere i Berlin og bruger dagene op til St. Bededag på at se Berlin og få en masse kulturel indsigt omkring byen og dens historie. Turen tilbage til Elbæk foregår med bus for ALLE, og cyklerne bliver transporteret hjem i trailere.

I kan se etaperne fra 2016 her:

1. etape
  2. etape
  3. etape
  4. etape
  5. etape

I kan se tidligere års etaper her:

1. etape

2. etape