Du kan selv kombinere sin egen profil med f.eks. sport og gymnastik eller med musik og teater, eller du kan danne en kreativ profil med forskellige håndværksfag

Vi tilbyder dig en bred valgfagspakke, som du kan vælge frit imellem. Du kan sagtens vælge, så du f.eks. er musikelev, idrætselev eller lignende.

Valgfagsvariation

Valgfagene varierer fra år til år, men mange valgfag gå med sikkerhed igen. Der kommer ofte nye valgfag til.De “store” valgfag (som f.eks. fodbold, håndbold, spring, musik m.m.) tilbydes i alle tre perioder – ofte med flere hold om ugen. Andre valgfag (som f.eks. æskefremstilling, sølvkæder, golf m.m.) tilbydes i én eller to perioder med et enkelt hold.

Kombinér din egen profil

Du kan kombinere din egen profil med f.eks. sport og gymnastik eller med musik og teater. Du kan også danne en kreativ profil med forskellige håndværksfag. Du kan kombinere valgfagene på kryds og tværs af dine forskellige interesser.

Få din “ønskelinje”

Vi forsøger ihærdigt at sammensætte udbuddet af valgfag sådan, at du har størst mulighed for at skabe din”ønske-linie”. Hvis du vil fordybe sig i et fag, kan du vælge det i flere perioder (hvilket mange af fagene naturligt lægger op til) – eller du kan udfordre dig selv i en enkelt periode og “snuse” til et fag, du aldrig har prøvet før.