Elbæk Efterskole Håndbold

Vil du gerne blive bedre til selv at spille håndbold og samtidig have det sjovt?

Dygtiggør dig i dit håndbold

På Elbæk Efterskole vil vi kombinere to dele, når vi spiller håndbold. Vi vil forbedre den enkelte spillers håndboldmæssige kvaliteter, samtidig med at vi det sjovt. At spille håndbold på Elbæk Efterskole hjælper dig til at videreudvikle dit håndboldspil. Du kan vælge håndbold i op til 3 ugentlige valgfagsmoduler.

Der er plads til dig

Vi arbejder både med øvede og nybegyndere i vores træninger, og uanset hvilken baggrund du kommer med, vil der være plads til netop dig, som en del af håndboldspillet. Vi sætter fokus på mange individuelle færdigheder, høj intensitet, samt motivationen til at ville udvikle sig.

Turneringer og kampe

Vi deltager i DGI-turneringen for efterskoler – både for piger og drenge. Vi har omkring 14-20 kampe til hvert hold i løbet af et år. Derudover deltager vi også i et stort stævne i Vejle sammen med over 20 andre efterskoler, hvor vi har over 40 håndboldspillere med fra skolen.

BTU – børnetræneruddannelse

Går du med drømmen om at blive træner en dag? Hos os får du mulighed for at tage en børnetræneruddannelse. Du vil blive klædt godt på til trænergerningen via både teoretisk undervisning og praktisk erfaring, hvor det at være “på” halgulvet fylder mest. I denne uddannelse er det “learning by doing”. Vi samarbejder med Hovedgårds U12 afdeling, som vil fungere som medier for dig og de andre der tager uddannelsen.

Vores håndboldtræner er Christian Toft.