Håndbold

Vil du gerne blive bedre til at spille håndbold, lave underhånd og samtidig have det sjovt?

På Elbæk Efterskole vil vi kombinere to dele, når vi spiller håndbold. Vi vil dygtiggøre og forbedre den enkelte spillers håndboldmæssige kvaliteter samtidig med, at vi det sjovt. At spille håndbold på Elbæk Efterskole hjælper dig til at videreudvikle dit håndboldspil. Du kan vælge håndbold i max. 3 ugentlige valgfagsmoduler.

Der er plads til dig

Træningerne er målrettet til både øvede og nybegyndere, så uanset hvilken baggrund du kommer med, vil der være plads til netop dig på holdet. Vi sætter fokus på mange individuelle færdigheder i håndboldspillet, høj intensitet, samt motivationen til at ville dygtiggøre og udvikle sig.

Turneringer og kampe

Vi deltager i DGI-turneringen for efterskoler – både for piger og drenge. Hvert hold spiller 14-20 i løbet af et skoleår. Derudover deltager vi også i et stort stævne i Vejle sammen med godt 20 andre efterskoler, hvor vi tager godt 40 håndboldspillere med fra Elbæk Efterskole.

DHF’s børnetræneruddannelse (BTU)

Går du med drømmen om at blive træner en dag? Hos os får du mulighed for at tage en børnetræneruddannelse. Du vil blive klædt godt på til trænergerningen via både teoretisk undervisning og praktisk erfaring, hvor det at være “på” halgulvet fylder mest. I denne uddannelse er det “learning by doing”. Vi samarbejder med Hovedgårds U12 afdeling, der vil fungere som mentor for dig og de andre der tager uddannelsen.

Vores håndboldtræner er Christian Toft.