Fodbold

Er du vild med glidende tacklinger og god holdånd?

Fodbold er et af de store boldspils-valgfag på Elbæk Efterskole, og vi spiller det rigtigt meget – både i undervisnings-og fritiden Derudover deltager vi i flere turneringer og stævner i løbet af året, både udendørs og indendørs.

Udendørs fodbold

I udendørs fodbold har vi altid to drengehold og et pigehold med i fodboldturneringen blandt efterskoler i Region Sydøstjylland. Denne turnering er en del af kvalifikationen til DM i fodbold for Efterskoler. Desuden stiller vi altid op med både 3 drengehold og 3 pigehold til efterskoleregionens årlige fodboldstævne.

På Elbæk Efterskole har vi to store fodboldbaner, så der er rig mulighed for en tur i græsset. Den nyeste fodboldbane er udstyret med stadionlygter og elektronisk måltavle, så mørke aftener er ingen hindring for en god fodboldkamp.

Indendørs fodbold

I indendørs fodbold stiller vi ligeledes op både i turneringen omkring kvalifikation til DM for efterskoler og i efterskoleregionens årlige indendørs fodboldstævne.

Du kan som elev vælge fodbold flere gange om ugen. Selvfølgelig kan du nøjes med en enkelt gang, men de fleste fodbold-elever vælger det flere gange – dog tilbyder vi fodbold max. 4 gange ugentligt som valgfagsmodul.

Fodbold