Fodbold

Vi spiller rigtig meget fodbold på Elbæk Efterskole – både i undervisningstiden og i fritiden.

Fodbold er et af de store boldspil på Elbæk Efterskole. Vi deltager såvel udendørs som indendørs i flere turneringer og stævner.

Udendørs fodbold

I udendørs fodbold har vi altid to drengehold med i fodboldturneringen blandt efterskoler i Region Sydøstjylland og et pigehold. Denne turnering er en del af kvalifikationen til DM i fodbold for Efterskoler. Desuden stiller vi altid op med både 3 drengehold og 3 pigehold til efterskoleregionens fodboldstævne.

Indendørs fodbold

I indendørs fodbold stiller vi ligeledes op både i turneringen omkring kvalifikation til DM for efterskoler og i efterskoleregionens indendørs-fodboldstævne.

Du kan som elev vælge fodbold flere gange om ugen. Selvfølgelig kan du nøjes med en enkelt gang, men de fleste fodbold-elever vælger det flere gange. Vi tilbyder fodbold højest 4 gange om ugen.

Fodbold