Musik og sang

Er du til rock’n roll eller stille ballader? I begge tilfælde kan du slå tonen an i musikundervisningen.

Lyst til musik?

Vi lægger vægt på, at du som elev udvikler og udbygger dine evner og din lyst til at beskæftige dig aktivt med musik. Vi vil gerne fremme din musikalske udvikling, så du også styrker dine samarbejdsevner i forbindelse med arrangering og udøvelse af musik i sammenspilsgrupper.

Så skab din egen musiklinje!

Hvis du gerne vil have meget musik, skal du vælge alle musik valgfag. Hvis du er til sang, musik og rytme, så kan du tone dit valg af valgfag, så det får karakter af en musik-linje.

Vi har altid mange dygtige musik-elever, og de er ofte meget alsidige i forhold til musik. Vi har ikke en på forhånd fastlagt linje i musik, men lægger vægt på at du som musik-elev også skal have mulighed for at vælge andre valgfag som f.eks. fodbold, dansspringgymnastik eller noget helt fjerde.

Repertoire og koncerter

Repertoiret vælges i samråd med eleverne og spænder over forskellige stilarter – dog fortrinsvis rytmisk musik. I 2. valgfagsperiode arbejdes hen mod en opførelse af en musical, kabaret eller teaterstykke. I 3. valgfagsperiode arbejder vi bl.a. hen imod afholdelse af egentlige koncerter.

Sangkonkurrence

Til efterskolernes sang-konkurrence skrev og komponerde Thea en sang, som kom i finalen. Sangen blev udgivet på CD sammen med de øvrige finalesange. Sangen hedder “What direction”. Thea spiller på klaver og Mathilde er vokal.

Hør Mathilde synge “What direction

Til den allersidste aften i skoleåret 2011-12 skrev Thea en hyldsetsang til sine kammerater med tak for året.

Mathilde synger “Covered in yellow”