Book et besøg ved at udfylde nedenstående formular

Der kan desværre ikke bookes rundvisninger pt, men der kommer nye rundvisningsdatoer efter sommerferien og HUSK, at vi holder EFTERSKOLERNES DAG søndag d. 30. september 2018, hvor ALLE er velkomne:-)

Der er et begrænset antal pladser, så det er vigtigt at få udfyldt formularen korrekt, hvis man ønsker at komme på besøg.

Når I ankommer til rundvisningen, vil nogle af vores elever vise jer rundt på skolen og fortælle om hverdagen på Elbæk Efterskole. Efterfølgende vil I møde en lærer inde i spisesalen, der kan besvare de yderligere spørgsmål som I måtte have.

OBS! I skoleåret 2018/2019 har vi pt ingen ledige pladser. I skoleåret 2019/2020 har vi pt ingen ledige pigepladser i hverken 9. klasse eller 10. klasse, og pt ingen ledige drengepladser i 10. klasse. I skoleåret 2020/2021 har vi pt ingen ledige pigepladser i 10. klasse.  Se hele oversigten over ledige pladser her.

Book et besøg
Sender