Vælg os som din efterskole nær Horsens og få masser af oplevelser

Leder du efter en fed efterskole i Horsens-området? Elbæk Efterskole ligger naturskønt i området nordøst for Horsens. Vi er en efterskole med fokus på gymnastik og mange andre sportsgrene. Ud over at vægte idræt er vi også en boglig efterskole, som tager undervisningen seriøst, så du som elev hos os bliver godt rustet til en ungdomsuddannelse bagefter. Et efterskoleliv her på Elbæk byder på et væld af oplevelser, indtryk og udfordringer, som sammen med din nye hverdag er med til at udvikle dig.
Her på siden kan du læse mere om:

Har du spørgsmål til Elbæk Efterskole nær Horsens? Hvis du ikke kan finde svar her på hjemmesiden, er du eller dine forældre altid velkomne til at skrive til os på info@elbaekefterskole.dk eller ringe på 75 66 90 57.

Bliv god til gymnastikElbæk Efterskole nær Horsens

Her på Elbæk Efterskole har du som elev 4-5 ugentlige gymnastiktimer, og desuden har du mulighed for at tage spring eller rytmisk gymnastik som valgfag. I de obligatoriske gymnastiktimer laver vi bl.a. springserier og serier med rytmisk gymnastik, som vi også tager ud med vores efterskole og laver opvisninger i Horsens og mange andre steder, fx. Vejle, Århus, Odder, Randers og Viborg. Gymnastikundervisningen er for alle, så du kan sagtens være med uanset niveau. De teknisk svære spring kan du få mulighed for at træne på valgfaget Tumbling.

Få en varieret hverdag på vores efterskole

Med de mange kammerater, spændende tilbud og særlige rammer, vi som efterskole har, kan hver dag sagtens gå hen og blive helt unik. Derudover har vi det, vi kalder alternative uger i løbet af året. De afviger fra den normalt mere faste skemastruktur, og kan være hele uger eller dele heraf.
Som efterskole i Horsens-området har vi fx mange muligheder for at udnytte naturen til udfordringer med store udviklingsmuligheder socialt, fysisk og psykisk. Du kan komme ud på en lang cykeltur, prøve at lave din egen mad over et bål og bl.a. komme en uge på skiskole. De alternative uger er en vigtig del af livet på Elbæk Efterskole, og det er her, fællesskabet i høj grad bliver udfordret og du som elev bliver motiveret til at yde en ekstra stor indsats.

Ugerne kan være:

Indmeldelse og rundvisning på Elbæk Efterskole nær Horsens

Har du fået mod på at vælge os som din kommende efterskole nær Horsens? Så tjek datoerne for rundvisninger via linket på forsiden af hjemmesiden. Herefter kan du tilmelde dig endeligt ved at downloade indmeldelsespapirerne og udfylde dem. Læs mere under menupunktet Indmeldelse. Hvis du eller dine forældre har spørgsmål, kan I kontakte os på info@elbaekefterskole.dk eller 75 66 90 57.