Et uforglemmeligt år med efterskole, springgymnastik og rejser mm.

Elsker du gymnastik og særligt spring? Det kan du få masser af, hvis du vælger at tage et år på Elbæk Efterskole, hvor springgymnastik kan få en central plads på skoleskemaet. Gymnastik er et fællesfag, som alle har, og heraf er spring naturligvis en del sammen med rytmisk gymnastik. Derudover kan du tage springgymnastik som valgfag, så du får endnu mere målrettet træning i forskellige spring i luften og på gulvet. Vi har et topindrettet springcenter med forskellige trampoliner, Air-track og meget mere.

Her på siden kan du læse mere om:

Har du spørgsmål til vores efterskole, springgymnastik eller andet, som du ikke kan finde svar på her på hjemmesiden, kan du eller dine forældre altid maile til os på info@elbaekefterskole.dk eller ringe på 75 66 90 57.

Kom og besøg os og se skolen og få mere at vide. Book en rundvisning her

Dyrk springgymnastik på alle niveauer på vores efterskole

Er du nybegynder eller lidt mere øvet i spring? I springgymnastikElbæk Efterskole er der plads til alle niveauer i vores undervisning. Vi lægger vægt på, at det skal være en god oplevelse for alle, som vælger spring. I springtimerne i årets løb kommer vi omkring grundspringene foruden mere krævende spring. Desuden kommer du til at øve springopstillinger og modtagerteknikker.

Faciliteterne i springcenteret er bl.a. en 15 og en 18 meters Air-track-plus-springbane, 15 meter nedbygget fasttrack, tre nedbyggede stortrampoliner, Dorado-trampoliner og fire springgrave foruden diverse luftkiler, KG-brædder mm. Ydermere kan du lære meget ved at se dine egne spring, og her kommer de installerede kameraer og skærme til stor nytte. Det er den perfekte måde at rette teknikken til på i forhold til de spring, du netop har lavet.

Oplev et efterskole-år med konkurrence i spring, skirejse og meget mere

Elsker du oplevelser, sport og måske spændingen ved konkurrencer? Et år på Elbæk Efterskole forener springgymnastik med et væld af oplevelser, og du får også mulighed for at deltage ikonkurrencer. Du kan være med til årets spring & rytme-konkurrence for efterskoler, som er en holdkonkurrenceform med vægt på sværhedsgrad foruden stil og sikkerhed. Typisk deltager vi med flere mix-hold og pigehold. Når der er Landsstævne, deltager vi selvfølgelig også i denne store og festlige begivenhed.

Springgymnastik er langt fra det eneste, som kommer til at give dig én på opleveren. Hele efterskoleopholdet er spækket med nye indtryk foruden den boglige undervisning, som vi naturligvis også vægter højt. Hvert år arrangerer vi en uge med skikursus i Østrig. Ugen står på alpin skisport, østrigske skilærere og socialt samvær i de østrigske bjerge. Vi arrangerer fx også en studietur til Berlin.

Har du fået lyst til at komme på vores boglige idræts– og gymnastik efterskole? Du kan læse mere under ‘Indmeldelse‘ og komme og besøge os sammen med dine forældre, inden du bliver tilmeldt endeligt.

I er velkomne til at ringe til os på 75 66 90 57 eller sende en mail: info@elbaekefterskole.dk.