Spil fodbold op til 4 gange om ugen på Elbæk Efterskole

Er du på udkig efter den bedste fodbold efterskole? Her på Elbæk Efterskole er der perfekt for dig, som elsker at drible på grønsværen, for vi spiller rigtig meget fodbold. Du kan nemlig spille masser af fodbold i undervisningstimerne, hvis du tager fodbold som valgfag. Desuden er der perfekte forhold for, at du kan spille fodbold sammen med efterskolekammeraterne, når I har fri. Du kommer også til at spille kampe i løbet af skoleåret.
Her på siden kan du læse mere om:

Muligheden for både at spille indendørs og udendørs fodbold

• Vores deltagelse i forskellige efterskoleturneringer og -stævner
  • De mange andre idrætstilbud på vores efterskole

Har du spørgsmål til fodbold, efterskole og andre af vores spændende tilbud, kan du eller dine forældre altid maile os: info@elbaekefterskole.dk eller ringe til os på 75 66 90 57.

Udendørs og indendørs fodbold på efterskole

Elsker du at spille fodbold året rundt? Så er du sikkert til både indendørs og udendørs fodbold, og vi har fine faciliteter til fodbold på Elbæk Efterskole. Både baner og hal gør det muligt at træne gennem hele efterskoleåret. Fodbold er et af de boldfag, som fylder meget i vores dagligdag, hvis du ønsker det. Du kan vælge fodbold én eller flere gange om ugen. Vil du gerne på fodbold efterskole, er det bare om at vælge det hele fire gange om ugen.

Deltag i fodbold-stævner og turneringer her på Elbæk Efterskole

Vil du gerne ud at spille kamp og deltage i fodboldturneringer, mens du går på efterskole? Det kommer du til, både indendørs og udendørs, til forskellige stævner og turneringer. I løbet af året deltager vi i flere turneringer og stævner indendørs og udendørs. Bl.a. Fodboldturneringen blandt efterskoler i Region Sydøstjylland, hvor vi altid stiller med to drengehold og et pigehold. Til Efterskoleregionens Fodboldstævne gør vi os også gældende med tre drengehold og tre pigehold. I indendørs fodbold stiller vi op i kvalifikationsturneringen til DM for efterskoler samt Efterskoleregionens indendørs fodboldstævne.

Vælg en efterskole med fodbold og mange andre boldspil

Måske er det ikke kun en fodbold, du er bidt af, men er også glad for andre boldspil. Så har du på Elbæk Efterskole muligheden for at følge andre idrætsvalgfag og sportsgrene. På boldspilsiden kan du ud over fodbold vælge:

Vi har selvfølgelig også meget anden idrætskemaet og forskellige valgfag. Gymnastik er et fællesfag for alle, og dertil tilbyder vi sportslige fag inden for kategorierne dansefag, grundtræningsfag og gymnastik.

Lyder det som noget for dig med et år på fodboldefterskole, hvor hverdagen er sprængfyldt med sport, oplevelser, fællesskab og naturligvis en god, boglig undervisning? Så kom og besøg os sammen med dine forældre og se vores bygninger og skønne omgivelser. Har du spørgsmål, er du eller dine forældre meget velkomne til at ringe til os på 75 66 90 57.