Håndbold på efterskole

Vil du have fornyet energi til skolegangen, sjov håndbold-undervisning og nye venskaber? Så vil et år på håndbold efterskole her på Elbæk Efterskole være et super valg.

Vi samarbejder med Dansk Håndbold Forbund og har en dygtig og erfaren håndboldtræner ansat. Der er plads til alle håndboldspillere uanset, hvilket niveau du er på. I vores undervisning og træning lægger vi vægt på hele bredden og på at vi skal have det sjovt sammen – selvfølgelig også på håndboldbanen.
Her på siden kan du læse mere om:

Har du spørgsmål til vores håndbold efterskole, som du ikke kan finde svar på her på hjemmesiden, kan du eller dine forældre altid maile til os: info@elbaekefterskole.dk eller ringe til os på 75 66 90 57. Du kan komme forbi og besøge os – book et besøg her

Udvikl dig personligt, mens du går på håndbold efterskole

Et år på efterskole udvikler dig på et væld af områder. Alene med skiftet fra dit vante miljø og helt nye rammer væk fra dine forældre i hverdagen, bliver du udfordret og kommer til at udvikle dig. Vores grundlæggende idé på Elbæk Efterskole er, at du og alle andre af vores elever skal være glade – føle glæde over livet, så du tør vise initiativ og påtage dig et ansvar i dagligdagen her på efterskolen. Du kommer til at styrke dig selv. Det sker ikke mindst i kraft af samværet og fællesskabet med alle efterskolekammeraterne. Din personlige udvikling går hånd i hånd med udviklingen af fællesskabet.

Lær en masse forskelligt inden for håndbold på Elbæk Efterskole

Vil du gerne blive bedre til selv at spille håndbold, mens du går på efterskole, og måske samtidig lære at være træner eller dommer? På på Elbæk Efterskole har vi samarbejde med Dansk Håndbold Forbund, og vi har en vision om at hjælpe de små, lokale klubber med at uddanne bl.a. unge trænere og dommere. Du har dermed muligheden for også få en god træner- eller dommeruddannelse, som du kan bruge, når du kommer hjem i din egen klub igen.

I håndboldtræningen træner vi teknik og holdspil, fra det grundlæggende og op, så hvis du ikke har spillet ret meget håndbold før, kan du sagtens være med. Er du allerede rutineret håndboldspiller, kommer du også til at træne din teknik og spillet med de andre på holdet. Det er vigtigt, at alle finder en plads på holdet, som passer til dem. I løbet at året på efterskolen deltager vi også i forskellige turneringer og spiller kampe.

Indmeldelse eller mere information

Lyder det som noget for dig med et år på idræts- og håndboldefterskole? Så kan du finde endnu mere information her på hjemmesiden eller kontakte os, hvis du eller dine forældre har yderligere spørgsmål: info@elbaekefterskole.dk / 75 66 90 57.
Indmeldelsesblanket kan downloades her på siden og sendes til os, men tilmeldingen er først endelig, når I har været og se skolen. Læs mere under ‘Indmeldelse‘. Book en rundvisning her.