En sportsefterskole hvor du har dine yndlingssportsgrene

På Elbæk Efterskole er sport og bevægelse i fokus – en boglig sportsefterskole er en ret god måde at beskrive os på, synes vi selv. Gymnastik er et af fællesfagene, og desuden tilbyder vi en lang række idrætsvalgfag. Elsker du at danse eller er du mere til boldspil eller rytmisk– og springgymnastik? Mulighederne er mange her på Elbæk Efterskole, og du kan sætte dit eget fingeraftryk på skoleskemaet, så du får et år på idrætsefterskole lige efter dine interesser.

Her på siden kan du læse mere om:

Har du spørgsmål til vores sportsefterskole, som du ikke kan finde svar på her på hjemmesiden, kan du eller dine forældre altid maile til os på info@elbaekefterskole.dk eller ringe på 75 66 90 57.

Dyrk din idrætsgren på vores sportsefterskole

Du kommer til at lave en masse sport og få en sjov og aktiv hverdag som elev på Elbæk Efterskole. Desuden kan du i høj grad også selv præge din uge, så du får de sportsgrene på skemaet, som interesserer dig allermest. Du kan vælge mellem seks og ni valgfagstimer om ugen. Timerne ligger typisk sidst på eftermiddagen og nogle enkelte om aftenen. Du skal vælge mindst fire og højest ni valgfag om ugen. Du er dog ikke bundet til én fast linje. I stedet kan du i høj grad sætte din egen linje sammen, så det matcher det, du har lyst til og interesse for.

Du kan vælge inden for:

• Dansefag – fx house, funk, mixed style & streetdance
  • Gymnastik – bl.a. håndredskaber, spring (mange niveauer) – tumbling, rytmisk gymnastik
  • Boldspil – badminton, volley, basketball, fodbold, håndbold
  • Grundtræningsfag – løb, styrke og puls, ‘rough and tough’, indoorcycling, styrketræning

Hverdagen på en sportsefterskole

Er du klar på en ny og spændende hverdag? Et år på sportsefterskole er tit et tiltrængt frisk pust i forhold til din kendte folkeskole og hverdag. Her på Elbæk Efterskole tager vi den boglige undervisning meget seriøst, så du får et godt udannelsesniveau, som ruster dig til din videre ungdomsuddannelse. Samtidig oplever mange efterskoleelever at få ny motivation til skolearbejdet i en spændende hverdag med nye udfordringer, som helt sikkert udvikler dig personligt.

Hver dag på Elbæk Efterskole kan sagtens gå hen og blive unik. Der er dog naturligvis en fast rytme, hvor hver dag starter med fælles morgenmotion, morgenmad og morgensang, samt en kort fortælletime efterfulgt af boglige fag i klasserne. Efter frokost og middagspause til at fordøje, hænge ud og hygge med kammeraterne, er der igen boglige fag, inden valgfagene starter. Om eftermiddagen har vi sammen med de boglige fag lagt en gymnastik– eller løbetime ind, som holder hovedet klart og kroppen i gang. Dagens skema slutter med fællesspisning og stilletime. Fritiden om aftenen kan du bruge aktivt til endnu mere sport.

Du kan læse mere om dagligdagen her på hjemmesiden under ‘Hverdagen‘. Er der spørgsmål, kan I altid kontakte os på info@elbaekefterskole.dk eller ringe på 75 66 90 57.