Træn spring på vores efterskole uanset dit niveau

Kunne du tænke dig nogen super faciliteter til at lave spring på efterskole? Her på Elbæk Efterskole har vi særdeles gode spring faciliteter – bl.a. Air-track-plus-springbaner, trampoliner og meget mere. Gymnastik er et fællesfag for alle, og det indeholder undervisning i spring såvel som i rytmisk gymnastik, dans og bevægelse. Vil du have så meget spring som muligt, kan du tage det som valgfag – så kommer du til at boltre dig endnu mere på springbanerne og flyve i luften med diverse saltoer.

Se youtube-video med spring

Her på siden kan du læse mere om:

Har du spørgsmål til spring, efterskole og andre af vores spændende tilbud, kan du eller dine forældre altid kontakte os på mail: info@elbaekefterskole.dk eller ringe til os på 75 66 90 57. I kan også komme ud og se skolen på én af vores rundvisningsdage – Tilmelding til rundvisning

Slå flik flak og spring på Elbæk Efterskole

Har du dyrket meget springgymnastik eller er du helt ny? Uanset hvilket niveau, du er på, får du helt sikkert en god oplevelse med springElbæk Efterskole, for du kan vælge spring på alle niveauer – og alle kan være med. I løbet af et skoleår her på efterskolen lærer du mange ting fra grundspring og modtageteknikker til mere krævende spring og springopstillinger. Slå flik flak, lav springserier eller mere komplicerede spring og saltoer på trampolinerne i vores springcenter.

De super moderne faciliteter i vores springcenter spænder foruden Air-track-plus-springbaner på henholdsvis 15 og 18 meter også over tre nedbyggede stortrampoliner, Dorado-trampoliner, 15 m nedbygget fasttrack, fire springgrave, KG-brædder, forskellige luftkiler og meget mere. Ydermere kan vi rette din teknik til ved hjælp af kameraer og skærme, som er installeret. Her kan du nemlig se dit netop udførte spring og dermed, hvad du eventuelt kan gøre endnu bedre.

Spring på måtte og din mulighed for konkurrence her på efterskolen

Kunne du tænke dig at arbejde med de lidt større måttespring? Du har mulighed for at vælge faget ‘Tumbling’ som valgfag. Her kommer du til at arbejde med de lidt større måttespring på stortrampolinerne og fasttracket. Faget er for dig, som har styr på de forskellige grundspring og er klar på at træne spring på et vist niveau i dit år på efterskole.
Synes du, det kunne være sjovt at prøve at træne til konkurrence? Det kan du sagtens komme til på Elbæk Efterskole med spring-rytme, hvis du har lyst. Vi deltager nemlig hvert år i en spring/rytme-konkurrence for efterskoler. Det er en holdkonkurrenceform, hvor sværhedsgrad, stil og sikkerhed vægtes højt.

Mere om spring og tilmelding på Elbæk Efterskole

Vil du vide mere om spring, hvordan du bliver tilmeldt eller noget helt tredje om vores efterskole? Du kan læse meget mere her på vores hjemmeside – også om indmeldelse. Du kan downloade indmeldelsesblanket og tilmelde dig, men inden den er endelig, skal du have set skolen. Tilmeld dig til en rundvisning.

Hvis du eller dine forældre er i tvivl om noget omkring efterskolen, er I velkomne til at kontakte os på info@elbaekefterskole.dk eller telefon: 75 66 90 57.