Efterskoler i Jylland

Kigger du på efterskoler i Jylland - så besøg Elbæk Efterskole.

Når du skal ud og se på efterskoler i Jylland, er Elbæk Efterskole et besøg værd. Vi er en boglig efterskole, der krydrer skoledagen med en række spændende valgfag. Idræt og gymnastik fylder meget på Elbæk Efterskole, og vi er rigtig glade for at bevæge os. Vi har både gymnastik, løb og mange forskellige boldspil, som vores elever kan dygtiggøre sig i. Desuden har vi andre valgfag som fx drama, dans, madlavning og mange andre fag.

Som elev på Elbæk Efterskole sammensætter du selv dine valgfag, og du behøver ikke vælge en bestemt linje. Du kan derfor sammensætte dit efterskoleophold ud fra dine interesser, og hvad du gerne vil fokusere på. Her på hjemmesiden finder du mere information om vores fag, hverdag og meget mere.

Når du skal besøge efterskoler i Jylland, så besøg Elbæk Efterskole. Vi fortæller gerne mere om skolen og hvilke muligheder, der er for dig. Når elever vil skrives op på skolen, skal de have set skolen først. Du kan booke et besøg. Så kan både elev og forældre sige god for skolen, og vi er sikre på, at skolen er den helt rette for eleven.

Kontakt os, hvis I har spørgsmål. Vi sender gerne en brochure, som I sammen kan kigge i, hvis I er interesserede i efterskoler i Jylland, derudover kan vores brochure ses her på siden.

Læs mere om Elbæk Efterskole: Efterskoler i Jylland