Om Elbæk Efterskole

På denne side ligger mange af de faktaoplysninger om Elbæk Efterskole, man sommetider har brug for - og ikke mindst de oplysninger, der skal kunne findes, som f.eks. vedtægter, bestyrelse osv. Der ligger også 4 små film om at være elev på Elbæk Efterskole

Det muntre ved efterskolelivet findes andre steder end i vedtægterne - måske i smilet hos eleverne.

Design Rytme Gymnastik Fodbold - Se video med Louise, som er rytmegymnast og fodboldspiller og som rigtig godt kan li' at sy.

Sang Musik Pulstræning Badminton - Se video med Carolina, som synger i band - og går til pulstræning og spiller badminton.

Fodbold Spring Gymnastik Musik - Se video med Alexander, som er springgymnast og fodboldspiller - og spiller guitar i band.

Håndbold Guitar Musik Mad - Se video med Bjarke, som spiller musik og går til madlavning - og så spiller han håndbold.

• På Elbæk Efterskole synes vi det er sejt at gøre sit bedste.