1. spadestik til fodboldbane

Så blev første spadestik til vores nye fodboldbane endelig taget. Netop det spadestik har været længe undervejs. Det startede helt konkret i 2011 med ønsket om en kunstgræsbane. Det var så også netop det ønske, som ikke kunne opfyldes pga. en kombination af nabohensyn, natur-beskyttelse og økonomi. I efteråret 2013 gik de arkæologiske forundersøgelser i gang og vi troede, at vi skulle i gang i foråret 2014 – og være spilleklare efter sommerferien 2014.

Nu bliver det en almindelig fodboldbane med naturgræs. Den opbygges selvfølgelig efter de allernyeste principper om ekstraeffektiv dræning og at jordblandingen til græstæppet kan tåle et større pres end den gamle bane – særlig i det tidlige forår og det sene efterår. Desuden kommer der lys på, så vi både kan træne og spille en kamp om aftenen.

Vi har her i vinter spillet udendørs fodbold på kunstgræsbanen i Stensballe og har været rigtig glade for det. Det tager kun 9 min. at køre fra Elbæk til Stensballe, så vi kan faktisk fint få det til at passe sammen med de andre valgfagstimer i vinterperioden. Og sidst men ikke mindst: FODBOLD SKAL DA SPILLES PÅ RIGTIG GRÆS! 🙂

2016-04-04_08.14.51_-_rasmus_clausen_1._spadestik_fodboldbane-web