Photorectangle 244

BESØG OS

Du kan godt melde dig ind på Elbæk Efterskole inden du besøger skolen første gang, MEN du SKAL have set skolen inden et eventuelt optagelsesgebyr skal betales, og du har fået en plads på Elbæk Efterskole, så du er sikker på, at du har valgt den rigtige efterskole for dig.

Kom og besøg os

Så er vi klar til endnu et skoleår, hvor du har mulighed for at komme på besøg hos os og se Elbæk Efterskole. Alle vores rundvisninger starter kl. 18.45, hvor vores søde elever starter med at vise jer rundt på skolen, og derefter vil der være mulighed for at stille yderligere spørgsmål til en medarbejder.

Du kan ikke komme til rundvisning uden en tilmelding, da der er et begrænset antal pladser. Muligheden for at melde sig til lukker, når max antal deltagere er nået.

Vi har rundvisninger cirka en gang om måneden, men det kræver en tilmelding at deltage, da vi kun har mulighed for at rundvise et begrænset antal i tidsrummet.

Efterskolernes Dag 2022

På Åbent Hus-dagene kan du komme og få en rundvisning og/eller blive præsenteret for noget af det, der kendetegner skolen.

Åbent Hus på Efterskolernes Dag ligger altid sidste søndag i september.
Åbent Hus på Efterskolernes Aften ligger altid anden onsdag i januar.

Elbæk Efterskole 1050

Se skolen inden tilmelding

Vi vil rigtigt gerne vise skolen frem for dig, der ønsker at blive elev på Elbæk Efterskole. Du kan godt melde dig ind på Elbæk Efterskole inden du besøger skolen første gang, men du SKAL have set skolen inden et eventuelt optagelsesgebyr skal betales, og du har fået en plads på Elbæk Efterskole. Så er du sikker på, at du har valgt den rigtige efterskole for dig.

Guld Dennis oplever Elbæk!

Kan Guld Dennis score et mål mod Elbæk Efterskole? Det kan du få svaret på lige her i videoen.

Bliv elev på Elbæk Efterskole

Elbæk Efterskole er åben for alle, der vil indgå i et forpligtende fællesskab med de glæder og sorger det nu en gang giver. Du skal være indstillet på at deltage positivt og aktivt i et givende, berigende og spændende skolemiljø. Som elev på Elbæk Efterskole lever du hele dit liv på skolen, fra mandag til torsdag, hvor du bor, spiser og går i skole sammen med dine kammerater.

Bliv elev

Elbæk Efterskole 0758