Efterskole Håndbold

Elbæk Efterskole Håndbold – Vi kan godt lide at spille bold! – Vil du være med?

Du søgte på ‘efterskole håndbold‘, og det er ikke noget tilfælde, at du er endt netop på vores hjemmeside. Elbæk Efterskole er efterskolen for dig, der vil arbejde seriøst med håndbold. Vi kan rigtig godt lide at spille bold, og vi er heller ikke helt dumme til det – hvis vi selv skal sige det.

I løbet af året deltager vi i forskellige håndboldturneringer både i og ude af huset. Som elev på skolen bliver du derfor udfordret, og du har muligheden for at dygtiggøre dig inden for håndboldspillets forskellige faser.

Foruden håndbold har vi også efterskole fodbold, volley, basket og badminton. Alle fagene er meget populære, og mange af vores elever mestrer flere boldspil. Det giver rigtig gode muligheder for at spille sammen både i skole- og fritid.

Foruden efterskole håndbold, har vi også mange andre spændende fag. Vi har fx de kreative fag som drama, musik og dans. I løbet af året afholder vi desuden forskellige emneuger, og vi har studierejser med fokus på sprog og kultur samt en skirejse til Østrig.

Elbæk Efterskole er først og fremmest en boglig efterskole, hvor der er fokus på fordybelse, dygtiggørelse og indlevelse, og det er der rigtig gode muligheder for.  Vi ruster dig, så du kan tage folkeskolens 9. kl. prøve eller 10. kl. prøve.

Ønsker du mere information om efterskole håndbold, er du velkommen til at kontakte os. Du og dine forældre er også velkomne til at besøge os på skolen. Så kan I vurdere, om dette er skolen for dig.