Efterskole og Musik

Efterskole og musik – Find tonen på Elbæk Efterskole

Når du søger efter “efterskole musik“, så er Elbæk Efterskole stedet! Vi hjælper dig med “at finde tonen” – og udvikle dig både fagligt og personligt.

På Elbæk Efterskole tilbyder vi en meget bred vifte af valgfag. Du kan vælge fag inden for idræt, musik, dans, drama, kreative fag og meget andet. Eleverne kan vælge 6-9 valgfagstimer om ugen, og der vælges tre gange om året – første gang når du kommer i august, anden gang i november og tredje gang omkring påske.

Vi ændrer løbende udbuddet af vores valgfag, ikke kun fra periode til periode, men også fra år til år. Det er derfor ikke muligt at lave en præcis liste over hvilke valgfag, der f.eks. tilbydes næste år. En lang række af fag – især musik-valgfag – går dog igen år efter år.

Når du leder efter information om “efterskole musik”, er du velkommen til at kontakte os. Vi fortæller gerne mere om vores musikfag, og hvilke fag vi udbyder. Du er også velkommen til at se skolen. Hvis du vil skrives op på Elbæk Efterskole, skal du se skolen inden, så både du og dine forældre kan sige god for den.

Læs mere om vores valgfag inden for kombinationen af efterskole og musik