Efterskoler i Østjylland

Efterskoler i Østjylland – Elbæk Efterskole har de fede valgfag.

Efterskoler i østjylland - Elbæk EfterskoleFodbold, drama, madlavning eller dans… mulighederne er rigtig mange, når du er elev på Elbæk Efterskole. Når du skal besøge efterskoler i Østjylland, er der god mulighed for at besøge os. Vi er beliggende i naturskønne omgivelser i Horsens, og her kan du få et indblik i skolen og vores hverdag.

Elbæk Efterskole er en boglig efterskole, hvor vi lægger vægt på dygtiggørelse, fordybelse og indlevelse, så du kommer herfra med nye erfaringer og kvalifikationer i rygsækken.

Foruden vores boglige fag har vi vores valgfag. Dem sammensætter du selv ud fra dine ønsker og interesser. Du behøver ikke at skulle vælge en speciel linje, du kan sammensætte fagene helt, som det passer dig.

Prøv efterskoler i Østjylland, vi fortæller gerne mere om vores efterskole

Leder du efter information om efterskoler i Østjylland, fortæller vi gerne mere om vores efterskole. Her på hjemmesiden finder du mere information om skolen og de fag, der er. Har du andre spørgsmål, er du altid velkomme til at ringe på tlf.: 7566 9057 eller skrive på info@elbaekefterskole.dk.

For at blive optaget på skolen, skal du have besøgt den. Vi har nogle planlagte datoer, som du finder på siden, hvor du og dine forældre kan komme på besøg.

Læs mere om Elbæk Efterskole

Vi glæder os til at se dig!