Lav din egen profil

Du kan skabe din egen personlige linje på Elbæk Efterskole

Du kan selv kombinere din egen linje med f.eks. sport og gymnastik, med musik og teater, eller du kan danne en mere kreativ linje med forskellige håndværksfag.

Vi forsøger ihærdigt at sammensætte udbuddet af valgfag sådan, at du har størst mulighed for at skabe din”ønske-linje”. Hvis du vil fordybe sig i et fag, kan du vælge det i flere perioder (hvilket mange af fagene naturligt lægger op til) – eller du kan udfordre dig selv i en enkelt periode og prøve et fag, du aldrig har prøvet før.

Vi vil gerne som efterskole skubbe lidt til dine grænser og vi håber, at du  vil tage udfordringen op og kaste dig ud i noget helt nyt – hvem ved, om det måske lige er dig.

3 gange i løbet af et skoleår skal du vælge valgfag, hvor du selv prioriterer dine ønsker fra 1-3.  Derved har du muligheden for at kombinere valgfagene på kryds og tværs af dine forskellige interesser – som måske har ændret sig i løbet af skoleåret.

Valgfagsvariation

Valgfagene varierer fra år til år, men mange valgfag gå med sikkerhed igen. Der kommer ofte nye valgfag til. De “store” valgfag (som f.eks. efterskole fodbold, efterskole håndbold, spring, musik m.m.) tilbydes i alle tre perioder – ofte med flere hold om ugen. Andre valgfag (som f.eks. ultimate, sølvkæder, mentaltræning m.m.) tilbydes i én eller to perioder med et enkelt hold.