Samarbejde med Dansk Håndbold Forbund (DHF)

Vi har foreningssamarbejde med DHF, hvilket har haft betydning for håndboldundervisningen siden 2012.

Vi går i vores samarbejde med Dansk Håndbold Forbund efter hele bredden i dansk håndbold. Ud over fokus på den personlige dygtiggørelse har vi i vores samarbejde en vision om på sigt at hjælpe de små og mellemstore klubber med børnetrænere, børnedommere m.m.

Du har dermed muligheden for også få en god børnetræneruddannelse eller dommeruddannelse, som du kan bruge, når du kommer hjem i din egen klub igen, hvis det har din interesse. Vi har i løbet af skoleåret én weekend, hvor vi i samarbejde med DHF eller DGI udbyder en træneruddannelse og dommeruddannelse.

Vi er desuden med i DHF’s to sats-områder: På vej på efterskole og På vej tilbage fra efterskole