Gymnastik

Gymnastik efterskole

Leder du efter en efterskole med masser af gymnastik, saltoer og sammenhold? Så er Elbæk Efterskole helt sikkert noget for dig!

Rytmisk gymnastik efterskole Gymnastik efterskole i Jylland – Kunne du tænke dig et år på Nr. 1 blandt idrætsefterskoler i Jylland, hvor fællesskab, stærke venskaber, masser af oplevelser og aktiviteter er en fast del af din hverdag i et helt år?

På Elbæk Efterskole er gymnastik skolens store, almendannende og obligatoriske fællesskabsfag. I gymnastikfaget hos hos, kan alle være med, så du behøver ikke have erfaring med gymnastik fra tidligere  eller have dyrket det i mange år, du skal blot synes, at det er sjovt, da dette fylder en stor del af opholdet på Elbæk Efterskole i  Østjylland.

Hvis du er helt vild med spring og/ eller rytmisk gymnastik, så har vil du også glædes over, at vi ud over forskellige gymnastik-valgfag også har 4-5 timers obligatorisk gymnastik om ugen. Som gymnastik efterskole ser vi det som vores vigtigste opgave at tilbyde dig så meget gymnastik som muligt.

Alle kan være med på gymnastik efterskole rytmikken

Gymnastik efterskoler Jylland - Elbæk efterskole opvisningDet er vigtigt for os, at alle kan være med i gymnastikken. Vi kommer både omkring rytmiske serier, en masse spring og tumbling og dans. Vi gør meget ud af at få varmet op og strukket ud, så vi forebygger skader.

Som gymnastik efterskole er vi ude til mange gymnastikopvisninger, der er med til at gøre året ekstra spændende. Vi sætter spring, rytme og dans sammen til én samlet opvisning. Vi har mellem 16-24 opvisninger hvert år.

Se klip fra vores tidligere opvisninger her:

Stjernestunder fra en dag i gymnastikkens tegn: Elbæk Efterskole Forum Horsens 2015 (1:50 min)

Video fra Elbæk Efterskoles opvisning i DGI Huset i Vejle 2015 (26:31 min)

Gymnastik efterskole med al den aktivitet, du ønsker

Efterskole med gymnastik - Elbæk efterskoleLeder du efter gymnastik efterskoler, der også har mange andre tilbud? Her på Elbæk Efterskole har du rig mulighed for selv at sætte dit præg på ugens skema, da vi udover gymnastikken, tilbyder et bredt udvalg af valgfag.

Hvis gymnastik har din helt store interesse, kan du vælge ekstra gymnastik ud over det obligatoriske aktivitet. Du kan også vælge at kombinere gymnastikken med mange af de andre valgfag, vi tilbyder – f.eks. fodbold, håndbold, cykling eller andet.

Et topmoderne springcenter til dig, der søger gymnastik efterskoler

Vælger du spring som valgfag, får du masser af tid til at boltre dig i springcentret her på Elbæk Efterskole. I springcentret og i undervisningen er der plads til alle niveauer inden for springgymnastik. Vi laver både grundspring og mere krævende spring, modtagerteknikker og springopstillinger.

Vores springcenter råder over en masse lækre faciliteter – du kan se et udkast over vores mange faciliteter her:

  • 15 og 18 meter air-track-plus springbane
  • 3 nedbyggede stortrampoliner
  • 15 m nedbygget fasttrack
  • Dorado trampoliner
  • 4 springrave
  • forskellige luftkiler og KG-brædder

Kom forbi og se vores seje springcenter og alle de andre faciliteter, vi kan tilbyde dig. Du kan booke en rundvisning på skolen her. Du kan også besøge os på Efterskolernes Dag, den sidste søndag i september.

Hvis du gerne vil tilmeldes Elbæk Efterskole, kan du tilmelde dig ved at udfylde tilmeldingsblanketten på vores hjemmeside. Du kan finde meget mere information om skolen, f.eks. efterskole priser på hjemmesiden – find informationen her.

Har du andre spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på mail: info@elbaekefterskole.dk eller på tlf. 75 66 90 57.