Idræt

En idrætsefterskole med et bredt udvalg af valgfag

Trænger du til nye omgivelser og er du vild med idræt? Så er der sikkert mange idrætsefterskoler i Jylland, du overvejer. Elbæk Efterskole i Jylland er en boglig gymnastik efterskole, og idrætsefterskole med et stort udvalg af idrætsvalgfag, vi er f.eks. også kendt som en fodbold efterskole. Vi begrænser os ikke af, at du skal vælge én bestemt linje, men du får i stedet mulighed for at vælge valgfag 3 gange i løbet af året med 4-9 valgfag om ugen.

Vi giver dig en perfekt mulighed for at sætte dit eget fingeraftryk på dit skoleskema, når du er på vores idrætsefterskole, hvis du ønsker det. Hvis du ønsker at gå på en idrætsefterskole som primært er en fodbold efterskole eller en håndbold efterskole, kan du selv tilpasse dit skema, så det bliver sådan. Du er altså selv med til at skabe dit skema og matche det dine interesser.

Du kan vælge mange sportsgrene på vores idrætsefterskole

Vi er ikke kun en idrætsefterskole, men også en gymnastik efterskole. Alle elever har gymnastik her på Elbæk Efterskole, da det er vores store almendannende fællesskabsfag. På idrætsefterskolen kommer du til at have mindst 4-5 timer obligatorisk gymnastik om ugen. Her kommer du både omkring spring- og rytmiske serier samt dans og bevægelse. Hver dag starter med bl.a. morgenmotion, og i forbindelse med de boglige fag er der altid indlagt en gymnastiktime eller en løbetur.

Når vi kalder os idrætsefterskole, er det fordi vi tilbyder dig mange idrætsvalgfag. Du kan vælge mellem forskellige boldspil, dans gruntræningsfag og mere spring eller rytmisk gymnastik. Et valgfagsudbud kan f.eks. se sådan ud:

  • Fodbold
  • Håndbold
  • Volleyball
  • Basketball
  • Styrke og Puls
  • Løb
  • Cykling/indoorcykling/spinning
  • Rytmisk gymnastik/håndredskaber/dans
  • Spring og powertumbling

En idrætsefterskole, hvor alle kan være med

Vi giver dig en idrætsefterskole, hvor der er plads til alle. Hvis du søger efterskoler i Jylland, så kom forbi os på Efterskolernes Dag og tjek skolen ud. Du kan også se vores efterskole ved at komme forbi os på én af vores årlige rundvisningsaftener – Du kan bestille et besøg her. Vi glæder os til at vise dig vores idrætsefterskole – kom forbi og tjek dine muligheder ud! Du kan også kontakte os  på info@elbaekefterskole.dk eller ringe på 75 66 90 57.