Regelsæt Elbæk Efterskole

En helt almindelig dag

På Elbæk Efterskole bliver en helt almindelig dag nemt til en helt speciel dag.

Morgenen og formiddagen

Hver dag begynder med morgenmotion, morgenmad og morgensang. Efter morgensang er der en kort fortælletime for alle og derefter er der boglige fag, hvor man er delt i klasser efter årgang. I forbindelse med de boglige fag er der også indlagt en daglig gymnastik- eller løbetime, så kroppen holdes aktiv.

Forfriskning og middagsmad

Midt på formiddagen får alle elever en nybagt bolle. Til middag samles alle til fælles spisning i spisesalen, hvor vi spiser varmt mad og derefter der er en lidt længere middagspause til at snakke lidt med kammeraterne.

Eftermiddag og valgfag

Efter middagspausen er der igen en eller to boglige timer inden valgfagene går i gang indtil sidst på eftermiddagen. Valgfag spænder over en bred række af forskellige muligheder. F.eks. fodbold, volley, sy og design, spring, m.f.

Aftensmad, stilletime og aktivitet

Efter valgfagene er der igen fælles spisning i spisesalen kl. 17.45 og derefter er der tid til stilletime (kl.18.30-19.30), hvor der kan laves lektier eller slappes af.

Om aftenen er der mulighed for at bruge fritiden aktivt. Vi tilbyder ofte aftenaktiviteter, men ellers er der frit slag i forhold til, hvad du ønsker at bruge din aften på. Det kan f.eks. være boldspil, pool, musik, spring, brætspil, styrketræning eller bare hygge med kammeraterne.

Mange af vores elever er ofte at finde i Springcenteret, hvor de giver den gas med flotte og sjove spring – som her↓