Ta’ 9. klasse på Elbæk Efterskole, og bliv en del af en unik hverdag!

Efterskoler i Jylland 9 klasse – ikke kun forbeholdt 10 klasse

Der er mange efterskoler i jylland 9 klasse - Prøv Elbæk Efterskole

Efterskole i Jylland i 9. klasse? – Prøv bare Elbæk Efterskole!

Et efterskoleophold er ikke kun forbeholdt 10. klasse. På Elbæk Efterskole i Østjylland har du, som 9. klasses elev, mulighed for at blive en del af en unik hverdag med bl.a. efterskole fodbold, efterskole håndbold, efterskole musik samt mange andre interessante fag. Vi er blandt andet meget populære blandt idrætsefterskoler i Jylland

Vi er en boglig efterskole, men fokus hos os er ikke kun at udvikle sig bogligt, men også at udvikle sig socialt og blive en del af et stort fællesskab.

Som elev i 9. klasse får du dog flere boglige timer end 10. klasserne, da der lovgivningsmæssigt er flere obligatoriske skolefags-timer i 9. klasse.

Dette betyder dog langt fra, at du ikke har mulighed for at nyde godt af efterskolens mange valgfagstilbud – du kan nemlig vælge helt op til 7 valgfagsmoduler om ugen indenfor idræt, musik eller forskellige kreative fag, og derved skabe din helt egen linje!

Skolen tilbyder desuden 9. klasses eleverne en særlig studietur i den uge, hvor 10. klasserne er ude i brobygning. De tidligere år har turen bl.a. gået til Luxembourg, Bruxelles eller Hamborg.

Blandt efterskoler i Jylland 9 klasse, bliver skoleåret på Elbæk Efterskole et år som du aldrig glemmer. Du kommer til at møde en masse nye mennesker, få masser af nye venskaber, masser af fantastiske oplevelser – og muligheden for at dygtiggøre både dine boglige og sociale kompetencer samtidig med, at du får minder for livet.

At vælge 9. klasse på en efterskole

Hos os har det ingen betydning om man er 9. eller 10. klasses elev, da vi blander eleverne på kryds og tværs så meget som vi kan – dette gælder både på værelset, i spisesalen og i valgfagene. Det er nemlig kun i de boglige fag, hvor eleverne er fysisk opdelt i klasser efter årgang.

Vælger du et skoleår på Elbæk Efterskole, så får du samme høje kvalitet af undervisning som udbydes i folkeskolen. Skoleåret afsluttes med Folkeskole 9.-klasseprøve (FP9), der er adgangsgivende til både erhvervs- og gymnasiale uddannelser.

Der er mange efterskoler i Jylland 9 klasse, men kun èn Elbæk Efterskole

Hvis et efterskoleophold i Jylland lyder som noget for dig, så er du eller dine forældre meget velkommen til at kontakte os på info@elbaekefterskole.dk eller 75669057 for mere information.

I 2017 besøgte 9. klasses eleverne Bruxelles – se videoen ved at klikke på play.