Fritiden

Der er masser af tid på en efterskole som ikke er tilrettelagt. Begrebet “fritid” på en efterskole er underligt, fordi alting hænger sammen, når du lever dit liv på en efterskole.

Den frie tid

Mange bruger deres frie tid på at gøre nogle af de ting, de også bruger tid på i f.eks. deres valgfags-timer. Nogle vil gerne spille fodbold, andre vil spille musik og nogle vil gerne springe osv. Mange bruger også tiden på bare at nyde samværet med kammeraterne.

Kontaktgruppe-aktiviteter

Kontaktgrupperne skiftes til at arrangere aktiviteter for resten af elevholdet. Det kan være små konkurrencer, underholdningsindslag m.m. Det er et arrangement, som alle skal komme til, men som de fleste nok vil sige er et fritidsarrangement. Det kunne også være et rollespil om at være til børnefødselsdag – klik her og se slideshow om børnefødselsdag