Kosten på Elbæk Efterskole

Det er vigtigt for os, at alle elever får en sund og nærende kost. Vores køkken serverer varieret kost med salater og frugt. Vi spiser fisk én gang om ugen. Eleverne får 3 hovedmåltider og 3 mellemmåltider på en dag. Vi spiser varmt mad med et stort udvalg af salater til frokost, da eleverne har brug for energi til de mange aktiviteter.

Morgenmaden kl. 7.15: Havregryn, havregrød, cornflakes, hjemmelavet müsli og rugbrødsdrys, A38, mælk, kaffe, te, rugbrød (leveret fra bager), hjemmebagte grovboller eller franskbrød og ost

Formiddagsforfriskning kl. 9.50: Hjemmebagte grovboller med pålæg og ost

Frokost kl. 12.10: Forskellige varme retter samt 5-7 forskellige slags salater og brød

Eftermiddagsforfriskning kl. 15.00: Frugt og grønt

Aftensmad kl. 17.45: Koldt bord med lune retter, samt stort udvalg af forskellige salater og pålæg

Aftenforfriskning kl. 21.00: Grovbolle eller et stykke kage

Vi serverer vand til alle måltider. Til morgenmad og aftensmad serveres der også mini-mælk.

Aftensmaden serveres som buffet, hvor man går op bordvis. Frokosten serveres ved bordene. Der er mødepligt til de 3 hovedmåltider, mens de 3 mellemmåltider er frivillige. Eleverne har faste pladser i spisesalen.

I weekenden serverer vi brunch.

Eleverne har en lille køkkentjans en uge i løbet af året. Vi prioriterer, at eleverne kan komme til undervisning og derfor har de kun en mindre køkkentjans med bl.a. afrydning efter frokost og aftensmad.

Mad på Elbæk Efterskole