Weekenderne på Elbæk

I langt de fleste weekender er det op til dig selv, om du vil blive på skolen. Weekender på Elbæk Efterskole er anderledes end hverdagen. Eleverne og læreren beslutter i fællesskab, hvad dagene skal indeholde. Vi opfordrer til, at du af og til bliver her i en helt almindelig weekend. Det er også en vigtig del af dit efterskoleophold.

Du kan dog ikke tilbringe weekenden dels på skolen og dels et andetsteds. Almindelige weekender begynder ca. kl. 15.30 om fredagen og slutter søndag kl. 21.

Er du forhindret i at nå frem inden kl. 21.00, bedes forældrene ringe og meddele det på skolens vagttelefon.

Transport frem og tilbage til skolen

Langt de fleste bliver hentet og bragt til skolen. I løbet af de første par uger, finder du hurtigt ud af, om der er flere fra dit nærområder, der også er startet på skolen og ofte aftales samkørsel derefter.

Derudover har du mulighed for at blive kørt til en bus i Søvind (ca. 3 km fra skolen). Når du tilmelder dig weekenden, kan du krydse af om du skal køres til en bussen fredag eftermiddag og/eller hentes ved bussen søndag aften.

Blive-weekender

Der er flere weekender i løbet af et skoleår, hvor eleverne skal blive på skolen. Især i marts måned, hvor eleverne er rundt i hele landet og lave gymnastikopvisninger, er der flere weekender, hvor de ikke må tage hjem. Ved særlige lejligheder – f.eks. runde fødselsdage, bryllupper o.lign. kan eleven fritages fra en blive-weekend.