Indmeldelse Elbæk Efterskole

Indmeldelse – er det nu?

Ja – det er det! – Det er en rigtig god ide at melde sig ind i god tid for at sikre, at du har en plads i det ønskede skoleår.

Vi oplever, at mange kommer i gang med at søge for sent, og derfor kommer de ofte på venteliste. For at være sikker på at undgå venteliste, skal man søge mindst et par år inden ønsket skolestart.

Hvis vi kan tilbyde dig en plads, når du indmelder dig, skal optagelsesgebyret på 500 kr. betales senest 10 dage efter, at du eller dine forældre har modtaget bekræftelsen på mail fra os. Har vi ikke modtaget betalingen den tiende dag, så forbeholder vi os retten til at annullere indmeldelsen, og slette den optagede elev fra vores liste.

Det er vigtigt, at du kommer ud og ser skolen, inden du siger ja til pladsen. Du kan tilmelde dig en rundvisning på skolen hér.

OBS! – Hvis I ikke har modtaget en bekræftelse på mail senest 14 kalenderdage efter indmeldelsen er sendt afsted, så bedes I venligst kontakte os på 75 66 90 57 eller på mail: kontor@elbaekefterskole.dk

Du kan downloade indmeldelseblanketten hér