Indmeldelse – er det nu?

Ja – det er det! – Det er en rigtig god ide at melde sig ind i god tid for at sikre, at du har en plads i det ønskede skoleår.

Vi har på nuværende tidspunkt én ledig PIGEplads i indeværende skoleår 19-20 – Hvis du har interesse, så ring til os på 75 66 90 57 og hør mere!

Hvis vi kan tilbyde dig en plads, når du indmelder dig, skal optagelsesgebyret på 500 kr. betales senest 10 dage efter, at du eller dine forældre har modtaget bekræftelsen på mail fra os. Har vi ikke modtaget betalingen den tiende dag, så forbeholder vi os retten til at makulere indmeldelsesblanketten og slette den optagede elev fra vores liste.

Det er vigtigt, at du kommer ud og ser skolen, inden du siger ja til pladsen. Du kan tilmelde dig en rundvisning på skolen her.

OBS! – Hvis I ikke har modtaget en bekræftelse på mail senest 14 kalenderdage efter indmeldelsen er sendt afsted, så bedes I venligst kontakte os på 75 66 90 57 eller på mail: kontor@elbaekefterskole.dk

Du kan downloade indmeldelseblanketten hér