Besøg skolen

Hvis du ønsker at blive optaget som elev på Elbæk Efterskole skal du have set skolen først.

Mange bruger Efterskolernes Dag, der er en “Åbent Hus-Dag” for alle landets efterskoler, til at få set de efterskoler som man synes passer til egne behov og ønsker – og ikke mindst én som forældrene vil sige god for.

Åbent Hus på Efterskolernes Dag ligger altid sidste søndag i september.

Åbent Hus på Efterskolernes Aften ligger altid anden onsdag i januar.

På Åbent Hus-dagene kan du komme og få en rundvisning og/eller blive præsenteret for noget af det, der kendetegner skolen.

Hvis du gerne vil have en rundvisning på et andet tidspunkt, kan du melde dig til rundvisning på vores hjemmeside. Vi har rundvisninger ca. en gang om måneden, men det kræver en tilmelding at deltage, da vi kun har mulighed for at rundvise et begrænset antal i tidsrummet.

Se vores fine film, rundvisningsdatoer, book et besøg eller ved at klikke på undermenuerne.