Book et besøg ved at udfylde nedenstående formular

OBS! Der kommer nye rundvisningsdatoer, i det kommende skoleår 19/20, efter sommerferien.

Der er et begrænset antal pladser, så det er vigtigt at få udfyldt formularen korrekt, hvis man ønsker at komme på besøg.

Når I ankommer til rundvisningen, vil nogle af vores elever vise jer rundt på skolen og fortælle om hverdagen på Elbæk Efterskole. Efterfølgende vil I møde en lærer inde i spisesalen, der kan besvare de yderligere spørgsmål som I måtte have.

OBS! I skoleåret 2019/2020 har vi pt ingen ledige pigepladser i 9. eller 10. klasse og ingen ledige drengepladser i 9. eller 10. klasse.

I skoleåret 2020/2021 har vi pt ingen ledige pigepladser i 10. klasse.  Se hele oversigten over ledige pladser her.

Book et besøg
Sender