Indmeldelsesblanket

Du kan downloade og udskrive en indmeldelsesblanket her:

Download indmeldelsesblanketten her

Du kan enten udskrive blanketten og udfylde den i hånden eller du kan udfylde blankettens felter med det samme og udskrive den udfyldte blanket.

Det er vigtigt, at du/I underskriver med egen underskift på blanketten,  da du/I derved tilkendegiver, at de oplyste informationer skrevet er korrekte. Der må IKKE skrives under på computeren, da den digitale underskift ikke er gældende.

Du kan sende blanketten pr post eller som scannet dokument pr. mail til kontor@elbaekefterskole.dk

Hvis vi kan tilbyde dig en plads, når du indmelder dig, skal optagelsesgebyret på 500 kr. betales senest 10 dage efter, at du eller dine forældre har modtaget bekræftelsen på mail fra os. Har vi ikke modtaget betalingen den tiende dag, så forbeholder vi os retten til at makulere indmeldelsesblanketten og slette den optagede elev fra vores liste.