Boglig efterskole

Elbæk Efterskole er en boglig efterskole med fokus på spændende valgfag og alsidighed

Er du klar på livet? Så prøv Elbæk Efterskole! Her krydrer vi de boglige fag med spændende valgfag inden for idræt, drama, musik og meget mere. Alle vores fag, både boglige og valgfag,sigter mod at dygtiggøre dig fagligt.

At vi er en boglig efterskole betyder, at vi fokuserer på faglig dygtiggørelse, fordybelse og indlevelse, så du får nogle gode faglige kvalifikationer med herfra. Vores undervisning står mål med det, der kræves i folkeskolen. Vi følger fuldstændig de boglige krav, der kendes fra folkeskolen. Vores elever indstilles til folkeskolens prøver både efter 9. klasse og 10. klasse.

Det er ikke muligt at køre et prøvefrit skoleår på Elbæk Efterskole. Valgfaget Cambrigde-engelskafsluttes også med eksamen.

Selv om vi kalder os en boglig efterskole, sørger vi naturligvis for en spændende alsidig undervisning. Det er kombinationen af både det fysiske, boglige og sociale, der gør efterskole-undervisningen til noget særligt.

Der er selvfølgelig mange obligatoriske boglige fag, men som elev på Elbæk Efterskole vil du også opleve en drama/musik uge, alpint skikursus i Østrig, kultur – og sprogrejse til Berlin, forskellige emneuger og meget mere.

Vi er ikke blot en boglig efterskole. Idræt og motion fylder meget her – og det er vi rigtig glade for. Her kan vores elever både dygtiggøre sig i gymnastik, løb og forskellige boldspil. Og der er 4-5 obligatoriske gymnastiktimer og ugen, hvor vi alle rører os til god musik og skønne rytmer.

Vil du vide mere om, hvad en boglig efterskole som Elbæk kan tilbyde, finder du mere information her på hjemmesiden. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at se dig!