Efterskole Gymnastik

Efterskole og gymnastik – for dig der brænder for rytme og spring!

At du søger efter “efterskole gymnastik” må betyde, at du leder efter en gymnastikefterskole. På Elbæk Efterskole er gymnastik det store almendannende fag. Her kommer du til at opleve efterskole gymnastik, når det er bedst. Når vi dyrker gymnastik, arbejder vi i fællesskabet, og alle er ansvarlige for, at den fælles indsats bliver en succes. Der er 4-5 obligatoriske gymnastiktimer om ugen, hvor vi rører os til gode og fede rytmer.

Vi tilbyder både spring og rytmegymnastik. Vi laver fx små rytmiske serier, springserier samt dans og bevægelse. I vores springprogram arbejder vi på forskellige niveauer, så alle kan være med. Som noget nyt har vi også tumbling – en springform, hvor vi arbejder med de lidt større måttespring og at kunne sammensætte flere spring.

Du finder mere om vores efterskolegymnastik på hjemmesiden, hvor der også er information om skolens andre fag og hverdag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe, men vi ser gerne, at du også besøger skolen med dine forældre, så I har set den, inden du begynder.

Læs mere her om efterskole gymnastik på Elbæk

Vi ses på Elbæk Efterskole – Når du er klar på livet!

Se youtube-video med spring: http://www.youtube.com/watch?v=FAshrHxjloA&feature=relmfu