Efterskole Horsens

Elbæk Efterskole i Jylland – når du er klar på livet!

På Elbæk efterskole i Jylland bliver du en del af en spændende efterskole, hvor en helt almindelig dag ofte bliver ganske speciel.

Vi er en boglig efterskole med fokus på faglig dygtiggørelse, fordybelse og indlevelse. Vi forbereder dig, så du er godt rustet til at kunne tage 9. kl. prøve eller 10. kl. prøve. Foruden alle vores boglige fag har vi naturligvis også lang række af andre fag, som matcher dine interesser.

Mellem udvalget af efterskoler i jylland 9 klasse og 10 klasse, skiller Elbæk Efterskole sig ud!

På Elbæk Efterskole er vi rigtig glade for idræt, og vi har både boldspil, gymnastik og løb, som du kan beskæftige dig med. Nogle af vores fag er obligatoriske for alle elever. Fx har vi hver uge 4-5 timers gymnastik, hvor vi sammen rører os til god musik.

Foruden vores idrætsfag har vi naturligvis også mange andre valgfag. Vi har de kreative fag som dans, drama og musik. Der er med andre ord noget for enhver smag, og du behøver ikke vælge en speciel linje på skolen, du kan sammensætte dine valgfag ud fra dine interesser og skabe din egen linje.

Når du skal besøge efterskoler i Østjylland, så kom gerne forbi os. Hvis du gerne vil optages på skolen, skal du nemlig se skolen først, så både du og dine forældre kan sige god for den.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os for spørgsmål. På hjemmesiden finder du mere information om skolen, og den hverdag vi har her.

Besøg Elbæk Efterskole – vi glæder os til at møde dig!