Gymnastik efterskole

Elbæk Efterskole er en af landets bedste gymnastik efterskoler

Elbæk Efterskole er for dig, der er frisk på krævende idræt, spændende værkstedsfag og god musik. Som mange gymnastik efterskoler har vi en række valgfag. Hos os sammensætter du selv dine valgfag ud fra dine interesser og ønsker. Du behøver ikke følge en bestemt linje, men kan frit vælge mellem vores forskellige fag.

Når du skal beslutte hvilken skole, du vil på, kan du besøge forskellige gymnastik efterskoler. Når du skal besøge de forskellige gymnastik efterskoler, er du velkommen til at besøge os. Så får du et indblik i skolen og de forskellige aktiviteter og valgfag, der er.

Vi har mange spændende fag og et at de fag, der samler hele skolen, er gymnastik. Vi har 4-5 obligatoriske gymnastiktimer om ugen, hvor vi både danser til fede rytmer og springer det bedste, vi har lært. Vores springgymnastik foregår på forskelige niveauer, så alle interesserede elever, kan være med.

Her på hjemmesiden finder du mere information om vores gymnastikfag og vores hverdag på skolen. Du finder bl.a. et oversigtsskema over en almindelig uge på Elbæk Efterskole.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål – vi glæder os til at byde dig velkommen.

Træn spring på vores efterskole uanset dit niveau

Kunne du tænke dig nogen super faciliteter til at lave spring på efterskole? Her på Elbæk Efterskole har vi særdeles gode spring faciliteter – bl.a. Air-track-plus-springbaner, trampoliner og meget mere. Gymnastik er et fællesfag for alle, og det indeholder undervisning i spring såvel som i rytmisk gymnastikdans og bevægelse. Vil du have så meget spring som muligt, kan du tage det som valgfag – så kommer du til at boltre dig endnu mere på springbanerne og flyve i luften med diverse saltoer.

Se youtube-video med spring

Her på siden kan du læse mere om:

Har du spørgsmål til spring, efterskole og andre af vores spændende tilbud, kan du eller dine forældre altid kontakte os på mail: info@elbaekefterskole.dk eller ringe til os på 75 66 90 57.

I kan også komme ud og se skolen på én af vores rundvisningsdage – Tilmelding til rundvisning.