Idrætsefterskoler i Jylland

Idrætsefterskoler i Jylland – Besøg Elbæk Efterskole

Når du skal besøge idrætsefterskoler i Jylland, er du velkommen til at besøge Elbæk Efterskole. Her på skolen har vi aktiviteterne for dem, der er til fysisk krævende idræt. Vi dyrker mange forskellige former for idræt og gymnastik. Vi har forskellige boldspil, som vi arbejder seriøst med. Det er fx volley, håndbold og fodbold. Hver morgen starter desuden med en lille løbetur, så kroppen og hovedet er friskt og veloplagt til dagens spændende udfordringer.

Vores fællesdisciplin er gymnastik. Som elev får du hver uge 4-5 obligatoriske timer, hvor vi i fællesskab laver rytmegymnastik til dejlig musik eller laver springgymnastik. Vi har forskellige niveauer af springgymnastik, så alle kan være med.

Når du er interesseret i at vide mere om idrætsefterskoler i Jylland, så tøv ikke med at kontakte os på Elbæk Efterskole. Vi svarer gerne på spørgsmål, og du er selvfølgelig også velkommen til at besøge vores skole. Du kan godt blive skrevet op på skolen, for at være på den sikre side. Men ønsker du at blive optaget som elev på Elbæk Efterskole, skal du have set skolen først.

Her på hjemmesiden finder du desuden mere information om vores fag og skolens hverdag.

Vil du vide mere om vores idrætsfag: Idrætsefterskoler i Jylland