Musik Efterskole

Efterskole musik undervisning – På Elbæk Efterskole slår du tonen an!

Prøv et efterskole musik år

Er du til rokkende rullende musik og kreative musikalske udfoldelser, så er Elbæk musik efterskole stedet for dig.

Her kan du vælge imellem flere kreative fag og kombinere dine musikalske evner med fag som drama og dans.

Når du er elev på Elbæk musik efterskole, bliver du en del af et stærkt fællesskab, hvor du udvikler dine personlige og faglige evner.

Vi har en bred palet af valgfag på skolen, og selv om du brænder for musikken, kan du også vælge nogle af vores idrætsfag.

Vi har også obligatoriske fag som gymnastik. Her bevæger vi os til fede rytmer og medrivende musik. Så Elbæk Efterskole er med andre ord både en musik efterskole og idræts efterskole, hvor du som elev selv vælger, hvad du vil fokusere på.

Efterskole musik på Elbæk Efterskole i Jylland

Den faglige udvikling i de boglige fag vægtes højt, og det er en af de ting, som vi profilerer os på.

Her får eleverne tid til fordybelse og til at dygtiggøre sig, så de er rustede til at tage folkeskolens 9. kl. prøve eller 10. kl. prøve.

På Elbæk Efterskole vil du også opleve en profil-faguge med drama og musik, alpint skikursus i Østrig, kultur- og sprogrejse til Berlin, forskellige emneuger og meget mere.

Se mere om vores fag og hverdag på skolen i forhold til at være musik efterskole.

Men inden du klikker alt for hurtigt videre, så gå lige på youtube og hør efterskole musik med musik-eleverne fra årgang 2013-14 HAPPY 30: https://www.youtube.com/watch?v=NTn3PLe_CUc&feature=youtu.be