Lokale samarbejdspartnere

I lokalområdet findes en række foreninger, som Elbæk Efterskole samarbejder med – nogle mere end andre. Nedenstående liste er ikke nødvendigvis dækkende.

Den nærmest beliggende lokale idrætsforening er Søvind Gymnastik og Idrætsforening (SGIF), som også lejer lokaler på Elbæk Efterskole til bl.a. springgymnastik. Desuden samarbejder Elbæk Efterskole og Søvind GIF om uddannelse af unge gymnastikinstruktører.

http://www.sovindgif.dk/

I dagene op til påske (mellem Palmesøndag og Skærtorsdag) er der Spring-Rytme-Camp arrangeret i samarbejde med den lokale gymnastikforening Gymnastik Odder. Foreningen Gymnastik Odder (GO) er en sammenslutning af de to “gamle” gymnastikforeninger Odder Gymnasterne og Odder Idræts- og Gymnastikforening.

http://www.gymnastikodder.dk/

Familieforeningen for Gangsted, Åes og Elbæk har Sct. Hans-arrangement på skolen. Det hedder i folkemunde “Bål i børnehøjde”.

https://www.facebook.com/Gangsted-Åes-Elbæk-familieforening-109415905801381

Hvert år til jul er eleverne til julegudstjeneste i Gangsted Kirke. Det er en mangeårig tradition, som stadig holdes i hævd. Se Facebook-siden de to kirker i Gangsted-Søvind Sogn:

Gangsted-Søvind Kirker

Sidst i februar måned er vi hvert år i Viborg for at lave gymnastikopvisning. Vi er nemlig med til Vinterstævne på Viborg Idrætshøjskole:

http://viborgih.dk/