1. skoledag i august

Husk på dagen at medbringe coronapas. Brev om skolestart (= 1. skoledag) er udsendt til alle forældre d. 30. juni 2021. Indholdet af brevet kan også læses herunder:

Kære forældre og elever på elevholdet 2021-22. Vi nærmer os med hastige skridt jeres efterskoleår, og vi glæder os allerede.

Skoleåret starter søndag d. 08. august 2021.

Eftermiddagens program:

Kl. 13.30 – 14.15

Ankomst og indkvartering på værelser. I skal henvende jer i Pejsestuen og I skal bruge den indgang, der vender ud mod parkeringspladsen ved den gamle idrætshal. I pejsestuen får I jeres værelsesnummer oplyst.

Kl. 14.30 – 15.30

Velkomst, sang, kaffe, tale m.m. for alle i idrætshallen.

Kl. 15.45 – 16.15

Elever og forældre mødes i kontaktgrupper med deres kontaktlærere.

Kl. 16.30 ­ 16.45

Festudvalgsmøde for de forældre, som eventuelt gerne vil være tovholdere m.m. på elevernes evt. fester udenfor skolen.

Kl. 16.45 – 17.15

Infomøde om Tour de Berlin 2022 (cykeltur på 700 km) for interesserede og derefter afsked med forældre.

Kl. 17.15

Afsked med forældrene sker mellem 16.15-17.15, afhængig af hvad man som forældre ellers deltager i.

Kl. 17.30

Eleverne mødes til fordeling af siddepladser til spisning i spisesalen.

Kl. 17.45

Aftensmad for eleverne i spisesalen og orientering om aftenens forløb.

Parkering: I kan parkere på P-pladsen og på græsplænerne tæt ved indkørslerne. I skal parkere tæt, så der er plads til alle. Der er også god mulighed for at køre ”bagom” op til opvisningshallen og parkere der. Desuden er der samme vej ”bagom” mange P-pladser ved fodboldbanen.

Husk cyklen: Eleverne skal bruge deres cykel meget i den første uge af skoleåret. Dette gælder derfor også for lappegrej/ekstra cykelslange og cykelhjelm.

Rygning: Skolen er røgfri. Elever, forældre og gæster må derfor ikke ryge, mens de er på skolens område. Rygeforbuddet gælder også i forhold til e-cigaretter, skrå, snus o. lign.

Vi glæder os meget til at møde jer. Rigtig god sommer.

Mange hilsner fra os alle på Elbæk Efterskole

Annette Støckel og Rasmus Clausen