Elbæk Efterskole Horsens

Elbæk Efterskole – når du leder efter en efterskole ved Horsens

Elbæk Efterskole Horsens byder på mange forskellige fag – her har vi noget for enhver smag.

Idræt og gymnastik fylder meget på Elbæk Efterskole, men vi har også både musik, dans og drama på programmet. Vores valgfag spænder vidt, og her behøver du ikke vælge linje, du kan vælge de fag, som du synes er spændende og mixe dem, som det passer dig.

Elbæk Efterskole i Horsens er en boglig efterskole. Det betyder, at vi fokuserer på faglig dygtiggørelse, fordybelse og indlevelse. Vores elever bliver rustede, så de kan indstilles til folkeskolens 9. kl. prøve eller folkeskolens 10. kl. prøve. Som elev på Elbæk Efterskole Horsens får du både faglige og personlige kvalifikationer med dig – og på skolen får du tiden til at kombinere det boglige med dine interesser.

Her på hjemmesiden finder du mere information om vores efterskole tæt ved Horsens. Du kan læse om de forskellige fag, hvordan vores lektioner er sammensat, priser, hverdagen på skolen og meget mere. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, og vi sender dig gerne en brochure, hvis det har interesse.

Vi glæder os til at møde dig!