Vælg sport, musik, teater eller fx. kunst på Elbæk Efterskole

Vil du sammensætte din egen profil, mens du går på efterskole? Det kan du netop gøre her på Elbæk, hvor du kan kombinere fx sport, teater eller kunst og efterskole lige efter dine interesser. På denne måde kan du få en sportslig, en kreativ eller en helt tredje profil. Du får mulighed for at vælge valgfag tre gange i løbet af året på kryds og tværs, og du behøver ikke at lægge dig fast på én linje. Er du mest interesseret i kunst, skal du bare vælge de kreative og kunstneriske håndværksfag så meget som muligt.
Her på siden kan du læse mere om:

Har du spørgsmål til kunst, efterskole eller andre ting, er du eller dine forældre velkommen til at kontakte os på info@elbaekefterskole.dk eller 75 66 90 57.

Bred vifte af valgfag med bl.a. kunst her på Elbæk Efterskole

Vores udbud af valgfag er aldrig helt ens, så derfor har vi ikke en fast liste med fag, men der vil altid være kunstneriske håndværksfag, du kan vælge. Du kan fx male, tegne, designe tøj, arbejde i glasværksted eller noget helt femte. På denne måde kan du sammensætte en kreativ profil med fokus på kunst. De ’store’ valgfag som fx fodbold, håndbold, spring og rytmisk gymnastik tilbyder vi dog altid i alle tre valgperioder. Du kan sagtens kombinere kunst med teater, musik, ekstra gymnastik og sport, herunder en lang række boldspil.

Vi er en efterskole med kunst samt fokus på sport og motion

Elsker du sport og måske bare det at bevæge dig? Foruden idrætsvalgfagene er motion også naturligt indlagt i hverdagen her på Elbæk Efterskole, så kroppen er klar til at sidde koncentreret til fx kunst– og boglige timer. Hver dag starter med en lille løbetur, og om formiddagen ligger der typisk en gymnastiktime, så kroppen altid bliver holdt i gang og hovedet er frisk til at lære.
Gymnastik er vores store fællesfag, og her laver vi både spring og rytmiske serier samt, at hver time selvfølgelig starter med opvarmning og slutter med udstrækning. Det giver en god almen styrke og bevægelighed. I løbet af året tager vi ud og laver gymnastikopvisninger.

Emneuge med kunst her på Elbæk Efterskole

Her på Elbæk Efterskole lægger vi i undervisningen vægt på dygtiggørelse, fordybelse og indlevelse i alle fag. Vi vil gerne udvikle vores elevers almene og personlige kvalifikationer, så derfor har vi også forskellige anderledes uger i løbet af året på efterskolen – bl.a. en emneuge med teater, musik og kunst. Her får du lov til at fordybe dig og udvikle mange færdigheder inden for kunst, da vi kan nå meget mere end til hverdag.
Er du klar til at få et uforglemmeligt år på Elbæk Efterskole, hvor du kan dyrke din interesse for kunst, sport, gymnastik og meget, meget mere? Inden du tilmelder dig endeligt, kan du sammen med dine forældre komme og få en rundvisning. Tilmeld dig rundvisningen. I må også endelig kontakte os, hvis I har spørgsmål: info@elbaekefterskole.dk eller 75 66 90 57.